Du kan nå det endnu...!

Cykeltur

Drømmer du om et arbejde, hvor du hver dag kan gøre en kæmpe forskel for mange mennesker? Så er en SOSU-uddannelse lige dig! 

Som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent bliver du nemlig en vigtig person i mange menneskers liv, og hjælper dem til en bedre hverdag. 

 

Hvis du har 02 i dansk og matematik, kan du lige nu søge ind på uddannelsen til social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent - og starte allerede d. 20. januar!

 

Det kræver mod, ansvar og respekt!  

Uddannelsen og jobbet som social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent kræver, at du har stor respekt for andre mennesker, og det stiller krav til dig - både fagligt og personligt. Men samtidig giver det dig en hel masse tilbage.

Tænk dig, at du hver dag kan gøre en kæmpe forskel for mange mennesker og øge deres livskvalitet - og det du giver, får du tifoldig igen... Så giver ens arbejde virkelig mening!

 

Læs mere om vores uddannelser:

Søg ind nu     

Er du ledig, så kan du lige nu  tage "Grundforløb 2 SOSU" og samtidig få udbetalt 110% i dagpengesats under forløbet! 

Læs mere om muligheden her.

 

SOSU Nord i det meste af Nordjylland

SOSU Nord gør det nemt for dig at state på Grundforløb 2 - du kan nemlig tage grundforløbet på vores skoler i Aalborg eller Hjørring, eller på en af vores lokalafdelinger i Frederikshavn, Aars eller Hobro.

Nordjyllandskort

 

Studievejledning 

Har du spørgsmål til vores uddannelser, adgangskrav mv., svarer vores studievejledere gerne på dem.

Kontakt vores studievejledning på telefon 26 88 43 00 hver dag mellem kl. 10-13.

 

Søg ind nu