Åbent hus på SOSU Nord

Julia sengestue

Kom til Åbent hus på SOSU Nord  i en COVID-19-tid!

På SOSU Nord uddanner vi fremtidens bedste social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter.

Kom med "bag facaden" når SOSU Nord slår de virtuelle døre op og inviterer dig inden for på vores skoler i Aalborg og Hjørring, og på vores lokalafdeling i Frederikshavn:

  • Frederikshavn: Torsdag d. 14. januar 16.00-20.00

  • Aalborg: Lørdag d. 16. januar kl. 10.00-14.00

  • Hjørring: Tirsdag d. 26. januar kl. 16.30-19.30

 

Hør om SOSU Nords uddannelser, dine mange muligheder for videreuddannelse og hvordan det er at være elev på en social- og sundhedsskole, hvor vi bruger topmoderne øvelokaler, lejligheder, børnehaver, sengestuer og mange seje gadgets (velfærdsteknologier) i undervisningen. 

 

Du kan også høre om EUX-Velfærd - uddannelsen hvor du bliver social- og sundhedsassistent OG student på én og samme tid... det er da ret sejt!

På EUX Velfærd "får du fingrene i faget" fra starten. Uddannelsen veksler mellem skoleperioder og praktikophold, og det betyder, at alt det du lærer på skolen, det får du rent faktisk afprøvet i praksis, når du er i praktik. 

Allerede her lærer du, hvad det vil sige at arbejde med mennesker - og dét giver dig et kæmpe forspring, hvis du drømmer om at søge ind på en videregående sundhedsfaglig uddannelse, som fx sygeplejerske, jordemoder, fysioterapeut eller... mulighederne er mange - og med EUX Velfærd kan du søge direkte ind via kvote 1, ligesom hvis du havde en gymnasial eksamen! 

 

Vil du opleve SOSU Nord helt tæt på?

Er du nysgerrig på SOSU-uddannelserne eller uddannelsen til pædagogisk assistent? Så find et tidspunkt, der passer dig og tilmeld dig allerede i dag (tilmelding er nødvendig).

 

Der er lukket for tilmeldinger til Åbent Hus i Frederikshavn

Ønsker du at deltage så send en mail til vores koordinator, Lotte. 

 

Der er lukket for tilmeldinger til Åbent Hus i Aalborg 

Ønsker du at deltage så send en mail til vores koordinator, Lotte. 

 

Der er lukket for tilmeldinger til Åbent Hus i Hjørring

Ønsker du at deltage så send en mail til vores koordinator, Lotte. 

 

 

Vi glæder os til at se dig!