Besøg i Future Lab

SOSU Nords Future Lab giver dig indblik i en verden af sundheds- og velfærdsteknologi.

Vi har her samlet forskellige produkter i Future Lab, som I kan vælge imellem.
Vi laver også særlige forløb, hvis I har specifikke behov. Kontakt os for en snak om jeres behov og en eventuel pris.

1 times rundvisning i SOSU Nords Future Lab

Kom og få en rundvisning i SOSU Nords Future Lab. Vi ser blandt andet nærmere på sociale robotter, forflytningsteknologier og andre teknologier i moderne omsorgsarbejde på ældre- og handicapområdet.

Det er selvfølgelig en erfaren medarbejder fra SOSU Nords Future Lab, der viser rundt, og der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål undervejs.

Pris 1.484,57 kr. + moms for en rundvisning med op til 25 deltagere.

Kontakt leder Bent Fuglsbjerg på befu@sosunord.dk eller på 31 64 73 04. 


3 timers rundvisning og workshop i SOSU Nords Future Lab

Få en rundvisning med mulighed for 'hands on' i SOSU Nords Future Lab. Vi afprøver og ser nærmere på blandt andet  sociale robotter, forflytningsteknologier og andre teknologier i moderne omsorgsarbejde på ældre- og handicapområdet.

På denne workshop fortæller vi også om praktiske og etiske aspekter af arbejdet med sundheds- og velfærdsteknologi.  Det er naturligvis en erfaren medarbejder fra SOSU Nords Future Lab, der viser rundt, og der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål undervejs.

Ønsker I særligt fokus på bestemte sundheds- og velfærdsteknologier, så kontakt venligst leder Bent Fuglsbjerg for at aftale nærmere på befu@sosunord.dk eller på 31 64 73 04.

Pris 4.453,71 kr. + moms for en rundvisning med op til 12 deltagere - inklusiv kaffe og brød.


6 timers workshop i SOSU Nords Future Lab

På denne workshop vil I indgå i mindre workshops, hvor I fx afprøver sociale robotter, forflytningsteknologier og andre teknologier i moderne omsorgsarbejde på ældre- og handicapområdet. I får rig mulighed for at diskutere anvendelsen af de forskellige teknologier med de øvrige deltagere og med medarbejderen fra Future Lab.

Ud over den praktiske anvendelse sætter vi fokus på etiske aspekter samt nogle af de udfordringer, der ligger i implementeringsarbejdet - både på det individuelle og det institutionelle plan.

Det er selvfølgelig en erfaren medarbejdere fra SOSU Nords Future Lab, der afholder workshoppen.

Ønsker I særligt fokus på bestemte sundheds- og velfærdsteknologier, så kontakt venligst leder Bent Fuglsbjerg for at aftale nærmere på befu@sosunord.dk eller på 31 64 73 04.

Pris 8.907,43 kr. + moms for en workshop med op til 12 deltagere - inklusiv kaffe, brød og frokostsandwich.