En givende og alsidig uddannelse

Mikkel

Drømmer du om at gøre en forskel for andre mennesker? Eller vil du et helt andet sted hen i livet? Uanset så kan en SOSU-uddannelse være det helt rigtige valg for dig!

"Det at hjælpe andre mennesker, det giver bare et KICK i hverdagen"

- Mikkel, social- og sundhedsassistentelev.

 

 

Uddannelserne til og arbejdet som social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent stiller store krav til dig - både fagligt og personligt. Samtidig sikrer de dig rigtig gode muligheder for job eller videreuddannelse. 

Du skal have stor respekt for andre mennesker og du skal turde "give noget af dig selv"... men det du giver, får du tidobbelt tilbage - tænk dig at du hver dag kan gøre en kæmpe forskel for mange mennesker og øge deres livskvalitet.


Uanset om du ønsker at arbejde på plejecenter, sygehus, psykiatrien, bosted eller du ønsker at blive politibetjent, ergoterapeut, fysioterapeut eller noget andet, så er grundforløb 2 SOSU et godt sted at starte!

 

Søg inden d. 20. juni og start allerede til august!

Søg ind allerede nu

 ER SOSU-FAGET MON NOGET FOR DIG?

Er du i tvivl, om SOSU-faget er noget for dig, så tag vores 10-ugers afklarende forløb, GF+ - et forløb der introducerer dig for faget og klæder dig på til at vælge den rigtige uddannelse inden for området. Læs mere om GF+-forløbet, som kan tages på SOSU Nord i Aalborg.

 

LÆS MERE OM SOSU-UDDANNELSERNE

Uddannelsen til social- og sundhedshjælper

Uddannelsen til social- og sundhedsassistent 

GF+ - næste hold starter d. 20. april!

 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES UDDANNELSER?

Har du spørgsmål til vores uddannelser, GF+ eller noget helt andet, så kontakt vores studievejledning  - de sidder klar til at hjælpe dig hver dag på telefon 26 88 43 00 fra kl. 10-13.

 

SØG IND SENEST D. 20. JUNI OG START PÅ GRUNDFORLØB 2 TIL AUGUST!

Søg ind allerede nu