COVID-19 jobbanker

Covid-19

Region Nordjylland, nordjyske kommuner og faglige organisationer søger ekstra hænder

På grund af Corona-pandemien søger Region Nordjylland, flere af de nordjyske kommuner og organisationer lige nu ekstra arbejdskraft for at kunne følge med.

Så er du SOSU, pædagog, pædagogisk assistent eller er du i gang med din uddannelse inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område, så er du en af dem, der lige nu kan gøre en kæmpe forskel i det nordjyske sundhedsvæsen!

Regionen og flere nordjyske kommuner har derfor oprettet jobbanker, hvori personer med sundhedsfaglige eller pædagogiske uddannelser samt personer der er ved at tage sådanne uddannelser, kan tilbyde deres arbejdskraft til bl.a. hospitalerne i Nordjylland, plejehjem, opholdssteder mv.

Som social- og sundhedshjælperelev, social- og sundhedsassistentelev og pædagogisk assistentelev har du kompetencer og viden til at indgå i beredskabet, og derfor opfordrer vi fra SOSU Nord til, at du skriver dig op i jobbanken til aften- og weekendarbejde, hvis du har mulighed for det. Det er selvfølgelig vigtigt, at du samtidig fortsætter din uddannelse. Bliver der behov for din arbejdskraft , kontakter Region Nordjylland eller kommunerne dig og I aftaler nærmere.  

Flere af SOSU Nords undervisere og elever har allerede skrevet sig op i jobbankerne til vagter uden for undervisningstiden.

 

Her en liste over de jobbanker, hvori du kan stille din arbejdskraft til rådighed - klik på navnene og du kommer direkte til jobbankerne:

 

Region Nordjylland

Region Nordjyllands socialområde

Aalborg Kommune

Brønderslev Kommune

Frederikshavn Kommune

Hjørring Kommune

Jammernugt Kommune 

Landsorganisationen for sociale tilbud (LOS)

Mariagerfjord Kommune 

Sødisbakke   (specialpædagogisk bo- og aktivitetstilbud for voksne med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne)