Praktikvejledertræf - Online

Praktikvejl

Så er det tid til vejledertræf  for dig, der er praktikvejleder på den pædagogiske assistentuddannelse

Formålet med praktikvejledertræf er at øge praktikvejledernes indsigt i indhold og form i skoleperioderne på uddannelserne. Dagen er tilrettelagt med oplæg og workshops.

Årets praktikvejledertræf bliver i en anden og mere Covid19-venlig udgave. Det afholdes nemlig som et online eftermiddagsmøde.

Praktikvejledertræffet afholdes i år torsdag den 8/4 klokken 13.00-16.00, og du kan tilmelde dig lige her på siden. Når du er tilmeldt sender vi dig en mail med et link til mødet, så det er vigtigt du indtaster din mail-adresse korrekt.

Husk at tilmelde dig inden 1/4 2021.  


PROGRAM

Du vil blive introduceret for relevante emner i forhold til at have elever fra den pædagogiske assistentuddannelse i praktik, som fx:

  • SPS
  • Helhedsvurderinger
  • Intro til den gode vejledning

Derudover vil der være oplæg med underviserne, hvor der bl.a. vil være introduktion til undervisningen, gennemgang af diverse info-breve og de praktikopgaver, som bliver benyttet i forbindelse med praktikkerne.

Endeligt vil der være casearbejde i netværksgrupper, hvor relevante dillemmaer i forhold til vejlederrollen vil blive drøftet.


TILMELDING
 

 

Der er nu lukket for tilmelding.

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet. Så får du automatisk mail omkring træffet.