Danmarksmesterskaberne i SOSU Skills

MikeogCecilie1200x500

Stort tillykke med den flotte 2.plads  #mikeogcecilie 

I har leveret en helt igennem fremragende indsats!

Tillykke til Christa og Cecilie fra Social & Sundhedsskolen Herning med sejren, og tak til alle for nogle fede konkurrencedage.

"Jeg går glad herfra, selvom jeg selvfølgelig er skuffet over at vi ikke vandt", siger Mike Kevin Olsen og fortsætter: "Det har været den fedeste, vildeste oplevelse. Det har været så fedt at repræsentere faget og på den måde være med til at rekruttere flere." 

"Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over ikke at tage sejren med hjem, men vi har gjort det vi kunne," siger Cecilie Christensen, og fortsætter: "Det har været en kæmpe rejse - en fantastisk rutsjebanetur med op og nedture, masser af læring og et mega godt makkerskab."

SOSU Nords bedste placering til DM hidtil

Cecilie og Mike kan være rigtig stolte af deres flotte 2.plads. De leverede en fremragende indsats, og de fik mange rosende ord med på vejen fra både dommere og publikum.

"Mike og Cecilie klarede det så flot. De har virkelig vist, hvad en dygtig social- og sundhedsassistent skal kunne, og jeg er meget stolt over, at de begge er elever hos os. Deres flotte indsats har resulteret i SOSU Nords hidtil bedste placering til DM i SOSU Skills", udtaler direktør Lene Kvist fra SOSU Nord.

Arbejdsgiverne investerer i DM i SOSU Skills

Cecilie er ansat ved Aalborg Kommune, og her investerer man gerne tid og kræfter i træningen til danmarksmesterskabet. 

I Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune jubler rådmand Jørgen Hein den flotte andenplads:

"Jeg vil gerne ønske Cecilie og Mike stort tillykke med andenpladsen. De har på flotteste vis demonstreret, hvad det vil sige at være en dygtig social- og sundhedsassistent. DM i Skills er et vigtigt udstillingsvindue for erhvervsuddannelserne og for os som arbejdsgiver. Vi synes jo selv, at vi har Danmarks bedste SOSU-elever i Nordjylland".

Region Nordjylland, hvor Mike er ansat, er stolte over at have Danmarks bedste mandlige SOSU-assistentelev ansat. Det fortæller regionrådsformand, Ulla Astman,  der ønsker begge et stort tillykke med den flotte andenplads.

"Det er altid en sand fornøjelse at se, når unge elever lægger et tårnhøjt fagligt niveau, som i sidste ende kommer borgere til gode. Vi er stolte af, at vi kan være med til at uddanne elever med så høj faglighed. Det er samtidig også vigtigt, at der på tværs af alle personalegrupper sikres diversitet i sammensætningen. Mike er et levende eksempel på, at mænd overhovedet ikke skal holde sig tilbage i nogle som helst fag".
Danmarksmester i SOSU - kan man det?

Selvfølgelig kan man det!


De danske SOSU-assistent-elever konkurrerer for niende år i træk på sårpleje, medicinhåndtering og god kommunikation, når det igen går løs ved Danmarksmesterskaberne i SOSU 2019. 

Til regionsmesterskabet i oktober 2018 vandt vores dygtige elever Cecilie og Mike, og de skal derfor dyste mod fire par fra de andre regioner til DM i SOSU Skills 4.-6. april i Næstved.