Regionsmesterskab 2014

 

 

For femte år i træk har danske social- og sundhedsassistentelever i hele landet konkurreret benhårdt i hygiejne, medicinhåndtering og god kommunikation.  Alle fem regioner afholdt mesterskaber den 2. oktober. SOSU Nords elever konkurrerede på Social- og sundhedsskolen Skive, Thisted, Viborg, sammen med elever fra SOSU Randers.

Det var i år et meget tæt løb og kun få point adskilte SOSU Nords elever Nanna og Marie fra vinderne af årets regionsmesterskab, der blev Nanna Thorsen og Line Nielsen fra Randers Social- og Sundhedsskole.

Regionsmesterskaberne i SOSU er en del af det kæmpestore arrangement, DM i SKILLS, hvor de dygtigste elever fra ca. 36 forskellige erhvervsskoler kæmper om at blive danmarksmestre indenfor lige netop deres speciale. I 2015 afholdes SKILLS i Bella Centeret i København, og her skal Nanna og Line med, og dyste imod fire andre hold regionsmestre i SOSU.

  

DM i Skills

Det kræver hård træning og passion for sit fag at nå hele vejen til DM i Skills - Danmarksmesterskabet for unge på erhvervsuddannelserne. Her kæmper unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse, om at blive de bedste inden for deres fag. DM i Skills blev afholdt første gang i 2011 og holdes nu en gang om året i januar. Den 8.-10. januar 2015 er det i Bella Center i København, at unge inden for mere end 30 forskellige fag dyster mod hinanden. Her kan alle opleve fag som fx mediegrafiker, anlægsstruktør, elektriker, kok og maskinsnedker.

Se mere på  www.skillsdenmark.dk