Regionsmesterskab 2017

For ottende år i træk har danske social- og sundhedsassistentelever i hele landet konkurreret benhårdt i hygiejne, medicinhåndtering og god kommunikation.

Torsdag den 5. oktober konkurrede SOSU Nords fire elever mod elever mod Social- og sundhedsskolen Skive, Thisted, Viborg, og elever fra SOSU Randers.

Følg dagens konkurrence lige her.

Regionsmesterskaberne i SOSU er en del af det kæmpestore arrangement, DM i SKILLS, hvor de dygtigste elever fra en masse forskellige erhvervsskoler kæmper om at blive danmarksmestre indenfor lige netop deres speciale. I 2018 afholdes SKILLS i Herning, og vi håber at nogle af vores dygtige elever vinder den eftertragtede plads.

  

DM i Skills

Det kræver hård træning og passion for sit fag at nå hele vejen til DM i Skills - Danmarksmesterskabet for unge på erhvervsuddannelserne. Her kæmper unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse, om at blive de bedste inden for deres fag. DM i Skills blev afholdt første gang i 2011 og holdes nu en gang om året i januar. I januar 2018 er det i Messecenter Herning, at unge inden for mere end 30 forskellige fag dyster mod hinanden. Her kan alle opleve fag som fx mediegrafiker, anlægsstruktør, elektriker, kok og maskinsnedker.

Se mere på  www.skillsdenmark.dk