Optagelse

Ansøgningsfrist til Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) - Grundforløb 2

Optag
 

Ansøgningsfrist 
 

Optagelsesprøve
 

Studiestart
 

Januar 2018

19. november 2017 (ansøger du herefter kommer du på venteliste)

Uge 48 og 49

15. januar 2018


Sådan kommer du igang 

For at starte på uddannelsen, skal du enten have en uddannelsesaftale eller opfylde adgangskravene. 

Uddannelsesaftale


En uddannelsesaftale er en skriftlig aftale du indgår med en arbejdsgiver. Du skal selv søge en uddannelsesplads og indgå den skriftlige uddannelsesaftale med arbejdsgiveren.

Hold øje med stillingsopslag på kommunernes, regionernes og de private udbyderes hjemmesider og i dagspressen. 

Adgangskrav
 

Du kan søge ind på erhvervsuddannelse for voksne hvis:  

Opfylder du ikke kravet om 02 i dansk og matematik - eller er det ikke muligt for dig at dokumentere karakterne, så skal du til optagelsesprøve. Se i tabellen øverst på siden, hvornår vi har optagelsesprøver.


Sådan søger du om optagelse til erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Du søger om optagelse via ansøgningsportalen www.optagelse.dk (du skal ind under ungdomsuddannelser). Se evt. denne vejledning til hvordan du oploader dokumenter via optagelse.dk.


VIGTIGT:  Det er vigtigt, at du vedhæfter kopi af dine afgangsbeviser fra folkeskolen og anden skolegang. Vi kan ikke behandle din ansøgning uden disse dokumenter.

Realkompetencevurdering

Erhvervsuddannelse for voksne bygger videre på den uddannelse og den erfaring, du allerede har. Som optakt til en EUV vil SOSU Nord derfor vurdere dine samlede kompetencer i forhold til den uddannelse, du søger ind på. Du vil derfor blive kontaktet på mail omkring realkompetencevurdering, når du har søgt ind via optagelse.dk.

Du kan læse mere om Realkompetencevurdering her

OBS: Hvis du mener, at du har relevant erhvervserfaring svarende til 2 år, inden for de sidste 4 år, så kontakt  biha@sosunord.dk   eller  mast@sosunord.dk


Er dit eksamensbevis blevet væk?

Kan du ikke finde dit eksamensbevis, kan du tage kontakt til den skole hvor du tog dine afsluttende prøver og få et erstatningsbevis.

Du kan også læse mere om dine muligheder for at få erstatningsbeviser på denne side: www.sa.dk/brug-arkivet/oplysninger/bestil-eksamensbevis