Grundforløb Plus

Førstehjælp

GRUNDFORLØB PLUS (GF+)

Grundforløb Plus er et 10 ugers afklarende og introducerende forløb, der er tilpasset dig og dine forudsætninger. GF+ giver dig mere tid til at opnå overgangskravene til uddannelser som social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. 

I løbet af de 10 uger bliver dine faglige kompetencer styrket, så du blandt andet er bedre rustet til at træffe det dit endelige uddannelsesvalg.

 

HVEM ER GF+ FOR?

GF+ er for dig, der har været væk fra skolen i mere end 2 år, og som gerne vil i gang med en uddannelse inden for social- og sundhedsområdet, men du:

  • Ønsker afklaring på, hvilken uddannelse du skal vælge
  • Har faglige udfordringer
  • Har påbegyndt et grundforløb 2 men ikke afsluttet det
  • Har behov for opkvalificering af kompetencer og færdigheder, så du fagligt får mest muligt ud af undervisningen på det efterfølgende grundforløb 2, som følger efter GF+

 

HVOR OG HVORNÅR DU KAN STARTE PÅ GF+

GF+-forløbet afvilkes på SOSU Nord i Aalborg og første hold mandag d. 19. oktober 2020 og slutter fredag d. 8. januar 2021. 

Der er juleferie fra d. 21. december 2020 til d. 3. januar 2021.

 

Når du har afsluttet GF+, har du mulighed for at søge ind på grundforløb 2. 


SØG IND PÅ GF+

Du søger ind på GF+ via optagelse.dk  

 

ADGANGSKRAV

Du kan komme ind på GF+, hvis du opfylder betingelserne for at blive optaget på en erhvervsuddannelse:

  • Du skal have bestået folkeskolens afgangsprøve
  • Have mindst 02 i karaktergennemsnit i både dansk og matematik på 9. klassesniveau eller have tilsvarende kvalifikationer 

 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL GF+

Lyder GF+ som noget for dig og har du spørgsmål til forløbet og det videre uddannelsesforløb, så er vores studievejledere klar til at svare på dine spørgsmål mandag, tirsdag og torsdag mellem kl. 09.00-11.00 på telefon 26 88 43 00. 

 

Søg ind på GF+ allerede i dag - og start på forløbet til oktober