Vil du gøre en forskel for andre?

Mike&Cecilie

Det kræver mod, ansvar, respekt og et kæmpe-stort hjerte at arbejde med mennesker!

Har du det? Og drømmer du om at gøre en forskel for andre og forbedre deres livskvalitet? Så er det NU, du kan starte din vej mod en meningsfuld karriere med mennesker.

 

Hvad enten drømmen er social- og sundhedshjælper eller -assistent, sygeplejerske, læge, fysioterapeut, ergoterapeut, pædagogisk assistent, pædagog, socialrågiver, jordemoder, så er en uddannelse fra SOSU Nord en rigtig god start!

Med en uddannelse fra SOSU Nord får du fingrene i faget fra starten og bliver klædt på til at møde den virkelighed, du uddanner dig til igennem god kombination af teori og praktik.  

 

SOSU Nord  har lige nu åbent for optag på  Grundforløb 2 .

 

Et arbejde hvor du har med mennesker at gøre, kræver, at du har stor respekt for andre og at du kan sætte dig selv i deres sted. Ingen mennesker er ens og derfor vil arbejdet stille store krav til dig - både fagligt og personligt. 

 

Læs om Grundforløb 2 Er du i tvivl om, hvilket grundforløb du skal søge ind på, så er vores studievejledere klar til at hjælpe dig.

Har du 02 i dansk og matematik, så søg ind nu og start på din uddannelse allerede til august! 

 

Sådan søger du ind

Du skal søge ind via optagelse.dk - her skal du klikke ind på Ungdomsuddannelser.

* Er du ikke fyldt 18 år, skal dine forældre skrive under med deres Nem-Id.

Husk at have dit Nem-Id og relevante dokumenter som eksamensbeviser og evt. udtalelser fra dine jobs klar, når du går ind på optagelse.dk.

 

søg ind knap

Se evt. denne vejledning til hvordan du uploader dokumenter via optagelse.dk

Har du problemer med at udfylde ansøgningen og uploade dine dokumenter, så kontakt optagelse.dk.