Tilmeld dig forløbet
Basis, det specialiserede område
Ufaglærte og faglærte
Basis, det specialiserede område
Intro, specialiserede socialområde, samarbejde
I uddannelsen lærer du at medvirke i forskellige pædagogiske indsatser målrettet borgeren med funktionsnedsættelser. Du lærer at samarbejde med andre faggrupper i indsatserne, og har kendskab til dokumentationspligten i samarbejdet om og med borgeren.
Magt og omsorg
Deltageren kan tage udgangspunkt i borgerens behov for hjælp og støtte på en respektfuld måde ud fra reglerne om magtanvendelse.
Medvirken ved medicinadministration
Efter uddannelsen kan du medvirke ved medicinadministration inden for dit ansvars- og kompetenceområde med afsæt i arbejdspladsens instrukser og gældende lovgivning. Uddannelsen giver dig viden om hvordan du udleverer medicin, hjælper borgeren med korrekt indtagelse og observerer og reagerer på forandringer ud fra viden om virkning, bivirkning og interaktioner hos de hyppigst forekommende lægemidler i din praksis. Endvidere bliver du styrket i det tværprofessionelle og tværsektorielle samarbejde inden for dit jobområde med henblik på øget patientsikkerhed.
Introduktion til førstehjælp på jobbet
Du introduceres til nødflytning, livreddende førstehjælp og alarmering. Undervisningen giver dig forståelse for førstehjælpens betydning og sigter mod at motivere dem for at gennemføre en egentlig uddannelse i førstehjælp.
Energirigtig kørsel, kategori B
Du får viden om:- Udstødningens skadelige påvirkning af miljøet og helbredet- Forbedring af det personlige arbejdsmiljø. Du lærer at:- Udnytte energien i køretøjet bedst muligt- Køre med størst mulig trækkraft og laveste forbrug af energi- Køre på en defensiv køremåde.
Køreteknik for erhvervschauffører - Ajourføring
Førere af køretøjer, der anvendes til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring kan, efter gennemført uddannelse på et af myndighederne godkendt køreteknisk anlæg, reagere hensigtsmæssigt i vanskelige og pludseligt opståede situationer og anvende korrekt styre-, bremse-, undvige- og afværgeteknik i disse køretøjer.
Håndhygiejne i socialt og pædagogisk arbejde
Du lærer at gennemføre en passende håndhygiejne og videregive viden om de håndhygiejniske forholdsregler til nyt personale og praktikanter på arbejdspladsen.
Kontakt
Kontakt KURSUS Nord:
KURSUS Nord
På Sporet 8A
9000 Aalborg
Tlf.: 60 39 45 46
Mail: mail@kursusnord.dk