KURSUS KURSUS

Læring for livet!

Velkommen til KURSUS Nord

KURSUS Nord

Læring for livet

KURSUS Nord er en del af SOSU Nord, og det er vores ambition at være din foretrukne samarbejdspartner – uanset om du kommer fra en kommune, institution eller det private.

Vi tilbyder efter- og videreuddannelse, kurser og særlige kompetenceudviklingsforløb inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område.

Vi er din professionelle rådgivende og fleksible samarbejdspartner og vi tilbyder praksisrelateret undervisning med afsæt i den nyeste faglige viden og velfærdsteknologi.

Som arbejdsgiver har du mulighed for faglig og strategisk rådgivning under hele forløbet for at sikre, at uddannelserne matcher behovet hos dig, dine kolleger eller dine medarbejdere.

Et målrettet uddannelsesforløb starter med en tæt dialog. Jo bedre vi kender dig og de ønsker, du har til kompetenceudvikling, desto bedre bliver løsning og udbytte.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

Information
Om KURSUS Nord

KURSUS Nord er SOSU Nords kursus- og efteruddannelsesafdeling

- og her bliver du uddannet af specialister inden for netop DIT fagområde!

På KURSUS Nord tilbyder vi kurser, uddannelser og kompetenceudvikling af medarbejdere inden for social- og sundhedsområdet samt det pædagogiske område - herunder:

  • Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser)
  • Akademiuddannelser
  • Temadage, seminarer m.v. i forhold til specifikke ønsker
  • Forskellige forløb for ledige

Find kontaktoplysningerne på vores konsulenter i menuen til venstre på denne side.

Kontakt os

Ring på tlf. 60 39 45 46.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den nyeste viden om kurser og efteruddannelser.

Vi passer godt på din data
Når du klikker 'Tilmeld' accepterer du, at vi behandler din data i overensstemmelse med vores samtykkeerklæring, og at de videregives til Mailchimp med det formål at udsende nyhedsbreve - i overensstemmelse med Malichimps Privacy Policy og Terms.